Sortér indlæg:
 

1:1 diet by Cambridge Weight Plan

Når indgangen til vægttab går udenom køkkenet

Har du brug for en enkel og ligefrem rampe til at opnå effektive resultater, og har du samtidig svært ved at finde interessen, energien eller motivationen til at få købt de rigtige råvarer eller følge selv de enkleste opskrifter? Så er du ikke alene … For nogle kan det ligefrem virke afskrækkende eller uoverskuelig at skulle bruge tid og energi i køkkenet for at komme i gang med et vægttab. For andre er indkøb og madlavning lig med lidt for mange fristelser. I sådanne tilfælde kan Cambridge Vægtplan være en alternativ indgang og et skridt på vejen til en varig sund livsstil.

 

Cambridge Vægtplan består af velsmagende måltidserstatninger i form af shakes, supper, grød, barer og drikkeklare milkshakes. Måltidserstatningerne kan erstatte et, flere eller alle dine måltider i løbet af en dag, eller for en periode, fordi de indeholder alle de næringsstoffer, vitaminer og mineraler du har brug. Med videnskabelig dokumenteret virkning anvendes Cambridge Vægtplansprodukter også på sygehuse og til patienter med forskellige udfordringer, fra fx diabetes til psoriasis. Læs evt. mere her: https://cambridgedanmark.dk/forskning/.

 

Jeg indarbejder Cambridge produkterne i din kostplan så de udgør et eller flere af din daglige måltider, og så du kan udfase dem igen i takt med at du får energi og overskud til nye sunde vaner for indkøb og madlavning. Er du interesseret i at måltidserstatninger fra Cambridge Vægtplan indgår i din personlige kostplan, bliver den naturligvis skræddersyet til dig, din situation og dine ønsker.

Klippekort

Lykke-Duvald-Klippekort

Klippekort til opfølgninger

  • 3 opfølgninger – kr. 775,-
  • 5 opfølgninger – kr. 1250,-
  • 10 opfølgninger – kr. 2200,-

 

Klippekort til vægttjek

  • 5 vægttjek – kr. 750,
  • 10 vægttjek – kr. 1400,-

Gavekort

Lykke-Duvald-gavekort

Giv et gavekort til én du holder af.

Gavekortet printes på tykt papir i A4 størrelse og lægges i fint papomslag med logoprint – lige til at pakke ind i gavepapir.

Gavekortet kan være på et hvilket som helst beløb, eller på en bestemt ydelse efter eget valg.