Lykke Duvald
Jeg blev diætist, fordi jeg elsker at lave mad og fordi jeg tidligt opdagede at mad var mere end sansemæssig nydelse.
For mig er mad en oplevelse. Det er at være vågen og mærke livet gennem sanserne. I en tid hvor vi har så meget fokus på i morgen, er maden en måde at få sanselighed, energi og nærvær ind i hverdagen.
I 2007 blev jeg klinisk diætist med autorisation fra Sundhedsstyrelsen. At være klinisk diætist betyder at mine anbefalinger hviler på videnskabeligt grundlag. I 2012 åbnede jeg egen praksis, efter fem år på Medicinsk afdeling på Aarhus Universitetshospital. Her arbejdede jeg fortrinsvis med diabetes, stofskiftelidelser. Jeg har speciale i livsstilsforandringer, motivation og vægttab. Og med mere end 300 klienter årligt i min praksis, har jeg meget bred erfaring i menneskers forskellige livsomstændigheder.
Desuden er jeg kogebogsforfatter, erhvervsdiætist, brevkasseredaktør i patientforeningen “Patient In Focus” og foredragsholder.