Sortér indlæg:
 

BOOK / KONTAKT

[bpscheduler_booking_form location_ids=”1304″, staff_ids=”1305″]

Corona pas er IKKE et krav for fremmøde.

Hvis din booking ikke går igennem, eller du bliver bedt om at opdatere siden, så prøv eventuelt at booke tiden fra anden type browser, eller send en mail (info@lykkeduvald.dk) eller sms til mig på tlf 2091 7780, så booker jeg tiden for dig.

PERSONFØLSOMME OPLYSNINGER

Jeg håndterer dine personlige oplysninger med fuld diskretion. Min klinik er tilmeldt Datatilsynet, hvilket betyder, at jeg opfylder en række strenge krav i forhold til opbevaring og håndtering af personfølsomme oplysninger. Læs evt. mere på www.datatilsynet.dk. Du kan læse min GDPR politik her.

Afbud

Afbudsbetingelser afhænger af den pakke du har valgt. Ved opfølgningssessioner skal afbud skeinfo@lykkeduvald.dk eller tlf. 20917780. Ved manglende/ikke rettidigt afbud opkræves det fulde honorar. Jeg giver ikke pengene retur for allerede købte ydelser.

Såfremt du skulle blive forhindret i at møde til en aftale, bedes du venligst kontakte mig pr. mail eller telefon hurtigst muligt!

Du finder mig her:

Jeg har praksis i Frichsparken, Søren Frichs Vej 38B, 2. sal,  Åbyhøj

 

Der er fine muligheder for parkering lige ved døren. Vær opmærksom på, at der er betalingsparkering. (8 kr. pr. time).

 

Bus nr. 12 standser lige ved Frichsparken på Søren Frichs Vej.

 

Du finder mig lettest ved at anvende indgang 38B, gå op ad trappen til anden sal, gå ind ad døren dér hvor mit navn er, og vente indenfor døren, hvor der er et par stole. Dér kommer jeg og henter dig. Skulle det alligevel volde problemer at finde frem, så ring endelig til mig!

KONTAKT MIG

Skriv en besked til mig på info@lykkeduvald.dk, eller ring på tel: 20 91 77 80, så vender jeg hurtigt tilbage til dig.

 

På gensyn!