Online Booking

Hvis din booking ikke går igennem, eller du bliver bedt om at opdatere siden, så prøv eventuelt at booke tiden fra anden type browser, eller send en mail (info@lykkeduvald.dk) eller sms til mig på tlf 2091 7780, så booker jeg tiden for dig.

Bliver du forhindret

Afbud

Afbudsbetingelser afhænger af den pakke du har valgt. Ved opfølgningssessioner skal afbud ske på info@lykkeduvald.dk eller tlf. 20917780. Ved manglende/ikke rettidigt afbud opkræves det fulde honorar. Jeg giver ikke pengene retur for allerede købte ydelser. Såfremt du skulle blive forhindret i at møde til en aftale, bedes du venligst kontakte mig pr. mail eller telefon hurtigst muligt!

KONTAKT MIG

Skriv en besked til mig på info@lykkeduvald.dk, eller ring på tel: 20 91 77 80, så vender jeg hurtigt tilbage til dig. På gensyn!

PERSONFØLSOMME OPLYSNINGER

Jeg håndterer dine personlige oplysninger med fuld diskretion. Min klinik er tilmeldt Datatilsynet, hvilket betyder, at jeg opfylder en række strenge krav i forhold til opbevaring og håndtering af personfølsomme oplysninger. Læs evt. mere på www.datatilsynet.dk. Du kan læse min GDPR politik her.

Er du klar til at book en tid?