Sortér indlæg:
 

ØKONOMI

Tilskud på 50%

Sygeforsikringen Danmark yder tilskud til behandling hos klinisk diætist i gruppe 1, 2 og 5.  Fra 2016 kan der opnås tilskud på 50% af egenudgiften. Der kan maksimalt gives tilskud på 1000,- kr inden for 12 måneder. Fra 2013 er det ikke længere nødvendigt at indhente henvisning fra egen læge for at opnå tilskud.

 

Sundhedsforsikring

Mange forsikringsselskaber yder tilskud til behandling hos klinisk diætist. Reglerne for at få tilskud varierer fra selskab til selskab. Kontakt dit forsikringsselskab for at høre nærmere.

 

Autorisation fra Sundhedsstyrelsen

Som uddannet klinisk diætist har jeg autorisation fra Sundhedsstyrelsen. Det betyder, at jeg har en videregående uddannelse i kost og ernæring og fungerer samtidig som din garanti for, at al vejledning i min klinik bygger på evidensbaseret viden.

Jeg er medlem af Foreningen af Kliniske diætister, se www.fakd.dk.

 

Personfølsomme oplysninger

Jeg håndterer dine personlige oplysninger med fuld diskretion. Min klinik er tilmeldt Datatilsynet, hvilket betyder, at jeg opfylder en række strenge krav i forhold til opbevaring og håndtering af personfølsomme oplysninger. Læs evt. mere på www.datatilsynet.dk. Du kan læse min GDPR politik her.

Afbud

Afbud skal ske senest 24 timer før din konsultation, på info@lykkeduvald.dk eller tlf. 20917780. Ved manglende/ikke rettidigt afbud opkræves det fulde honorar. Jeg giver ikke pengene retur for allerede købte ydelser. Forløb og klippekort har en gyldighed på 12 måneder fra fakturadato.

Parkering

Min klinik befinder sig centralt, ca 2 km fra Aarhus centrum med parkering lige uden for døren. På den måde er det nemt og hurtigt at komme til samtaler og opfølgninger uden at skulle bruge ekstra tid på at finde parkeringsmuligheder. Se kort og parkeringsinfo her.