Sortér indlæg:
 

FÅ HJÆLP TIL

Jeg kan hjælpe dig med følgende:

(klik for at læse mere)

Føles vejen til velvære udenfor din rækkevidde?

En kløft mellem hvordan tingene er, og hvordan vi ønsker de skal være, er en normal del af livet. I mit virke møder jeg mange der føler sig udmattede og utilstrækkelige i bestræbelserne på at mindske kløften.

Problemet er sjældent mangel på vedholdenhed eller selvdisciplin selvom mange tror, at det lige præcis er dét, som er problemet. Mange af os har lært at yde før vi kan nyde, og at give før vi må modtage. Vi tror det modsatte er lig med at snyde eller synde. Lyder det bekendt? Tænker du også at vejen til velvære eller vægttab er brolagt med restriktioner og komplicerede slankekure, der kræver al din energi? Min erfaring er, at det i langt højere grad handler om at acceptere, at hver eneste dag byder på udfordringer og fristelser af skiftende karaktér, at vores modstandskraft og overskud svinger hver eneste dag, og at de tilgange man bruger til forandring af vaner netop skal være afstemt med en virkelighed, der konstant forandrer sig. Dine madvaner kan i allerhøjeste grad bidrage til din livskvalitet – ikke kun når du har nået dit mål, men også undervejs i processen. Det vil jeg gerne hjælpe dig med.

Nej, du skal ikke klare dig selv

Selvom du tager hånd om dit velbefindende, kan du stadig ønske dig en synligt sundere krop. Vejen dertil kan være sej, svær og smertefuld. For nogle er den brolagt med skyld, skam og sorg. Det er normalt og menneskeligt hvis du har brug for hjælp til at tune ind på kroppens behov og føle dig god nok undervejs. Vi mennesker er ikke bygget til at gøre ting alene.

 

I et forløb hos mig opbygger vi sammen dit overskud og dit mod til varigt sunde forandringer der giver mening for dig. Velvære er ikke en fjern destination. Velvære er din eneste farbare vej til dine mål.

 

RÆK UD. Jeg vil gerne følges med dig.